HVAD SIGER ANDRE?

Referencer2018-11-29T19:01:52+00:00

Træk i pilen for at se før og efter billederne

FØREFTER
FØREFTER
FØREFTER
FØREFTER
Mit forløb hos Mikkel begyndte i januar, og det hele var bygget op på et væddemål. Jeg troede ikke, at jeg ville kunne få six-pack på 2 måneder, aldrig nogensinde! Men Mikkel gav mig hånden og sagde “Du kommer til at tabe det her væddemål, men først skal vi bygge lidt masse på dig”. Jeg kan stadig ikke forstå, hvordan det kan lade sig gøre, men jeg må indrømme at jeg tabte mit væddemål, og fik den six-pack jeg aldrig har troet jeg skulle se! I selve forløbet i de 6 måneder, så har Mikkel ALTID været der! Det motiverede mig at have en træner som ham, der vidste, hvordan han skulle presse mig, så jeg fik givet mig 110% og opnået resultater, jeg aldrig havde troet, jeg ville.
Basse

Jeg vil meget gerne anbefale Mikkel Frigaard til ALLE. Dette er ligegyldigt, om man er interesseret i at øge styrke, muskelmasse eller tabe sig. Mikkel er simpelthen så fagligt dygtig, og han formår at holde træningen varieret og motiverende selv over meget lange forløb, og så er han bare et rigtig behageligt menneske at være i nærheden af. Jeg har altid forladt træningen med en rigtig god følelse, på trods af man godt nogle gange kan synes mindre godt om ham under træningen.

Mia

Mikkel har formået at hjælpe og motivere mig samt styrke min selvtillid markant på kort tid. Han har hjulpet mig igennem et benhårdt træningsforløb med formål i at kunne bestå forsvarets fysiske optagelsesprøve til perfektion. Han gør sig altid umage med forberedelserne, er super professionel og sørger for at gøre hver eneste træning unik og spændende. Jeg kan varmt anbefale Mikkel som personlig træner – især hvis du, som jeg, har brug for hjælp til at opnå specifikke mål!

Desiree
Takket været Mikkel fik jeg min glæde og motivation til træning tilbage. Jeg var under Mikkels vinger i 3 måneder og kunne hurtig mærke forskel fra gang til gang. Træningsprogrammet er aldrig låst, hvilket betyder, at vi altid får tilpasset øvelserne og gentagelserne løbende alt efter mit udgangspunkt på selve dagen.
 
Mikkel er en rigtigt god, støttende og meget effektiv træner, som virkelig har styr på, hvad han laver.
Julie
Jeg har længe været glad for at træne, men ramte desværre en hård vinter, der gjorde, at jeg ikke længere kom afsted til træningen, hvilket på længere sigt ramte psyken og vægten. Jeg har egentlig altid overvejet en personlig træner, men har altid været for nærig og tænkt “Jamen jeg kan jo godt finde ud af øvelserne? Hvad skal han/hun kunne give mig ekstra?”. Til sidst indså jeg, at jeg skulle have et skub, og dér begyndte jeg at tale med Mikkel. Og jeg havde da aldrig i min vildeste fantasti troet, at jeg ville kunne opnå SÅ tydelige resultater på 2 måneder! Mit valg om at træne med Mikkel har klart været et af mine bedste beslutninger længe. Han er meget professionel, rigtig sød og snaksalig. Vi har altid en sjov (og hård) træning med masser af grin. Jeg kommer i hvert fald altid rigtig glad ud ad Repeats træningslokaler.
Tak Mikkel! For at gøre mig til et stærkere og gladere menneske.
Emina
Mikkel er en super god personlig træner, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt, at jeg tog kontakten til ham. Mikkel er meget kommunikativ, og forstår virkelig at lære fra sig.
Igennem mit forløb med Mikkel har jeg lært at træne korrekt og få optimale resultater med hjælp fra en kostplan, der var skræddersyet personligt til mig og mine behov. Vigtigst af alt udrustede han mig godt til at kunne fortsætte på egen hånd – i det rigtige spor. Jeg kan med dybeste taknemmelighed kun varmt anbefale Mikkel som personlig træner.
Kalle

FRIGAARD FITNESS

JOIN NU

KONTAKT MIG I DAG
Denne hjemmeside bruger cookies og tredjepartstjenester. Ok